Rólunk

A Váci utca a régi Pest városának egyik legrégebbi utcája, jelenleg a város híres bevásárló utcája és a turisták célpontjainak egyike. Az 54. szám alatti telken már a 18. század végén állt egy középkori romokra emelt kis barokk lakóház, mely valószínűleg 1790-ben épült. Majd kétszer is jelentősen átalakították, először 1789-ben majd, 1906-ban. Az egyemeletes ház az átépítések során előbb klasszicista, majd eklektikus arculatot kapott, melyet a homlokzat ma is őriz.

A váci utca 54. számú lakóház harmadszori átalakítás után, 2013. augusztus 15-én nyitotta meg kapuit Corso Gourmet néven exkluzív élelmiszerüzletként, felső szintjén színvonalas önkiszolgáló éteremmel.

A létesítmény kialakításakor a több évtizedes kereskedelmi tapasztalatunkat használtuk fel és a vásárlóink iránt érzett tiszteletünket és alázatunkat szerettük volna a legteljesebben kifejezni, mindazzal, amit itt megvalósítottunk. A patinás, műemlékvédett épület belső berendezését is úgy alakítottuk ki, hogy az harmóniát sugározzon és a vásárlás eleganciáját teremtse meg. Az igényesség az üzlet valamennyi szintjén tetten érhető az árukínálat tekintetében is, úgy, hogy emellett a fogyasztói árak is rendkívül kedvezőek.

Szeretettel várjuk Önt is, látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a vásárlás és a vendéglátás új dimenzióját.

Galéria